Støt KFUM-spejderne på Frederiksberg, hver gang du tanker

Besøgsdag på Spejdernes Lejr

Nyheder

Home > Besøgsdag på Spejdernes Lejr

Besøgsdag på Spejdernes Lejr

Alle er velkomne! Det er gratis at komme på besøg – dog skal der betales for parkering af bil.

Tag de gode vandresko på – husk solcreme eller regntøj! Der er langt rundt i lejren. Der er mange veje, der er gode at gå på, men der vil sikkert også være stier, der er noget mere ujævne.

Tag mad og drikke med – eller køb i boderne. Der kan kun betales med Skejser – det vil sige hverken kontant eller dankort. Men et skejserarmbånd kan købes på lejren, og der vil være nogen til at hjælpe med at sætte penge ind på det.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr!

Besøgsdag tirsdag

Vi har planlagt vores tirsdag, så vi har tid til at tage imod gæster. Vi vil dog meget gerne vide, hvem vi kan forvente kommer. Dette så vi kan planlægge mødetid og -sted.

Fortæl en leder, at I kommer

Send meget gerne en sms til enhedslederen, hvis I kommer. Faktisk vil vi også gerne vide, hvem der ikke får besøg. Det er vigtigt at vide, hvem vi skal holde udkig efter! Og også hvilke børn, der får besøg, og hvilke der ikke gør. Dagen skal være god for alle, så er der børn, der ikke får besøg, finder vi ud af at lave noget andet for dem.

I udgangspunktet kan man ikke regne med at finde os på vores egen plads. Lejren er kæmpe stor og der er placeret aktivitetsområder mange forskellige steder. Det er ikke til at sige, hvor vi er, hvis man dukker op uanmeldt. Og man skal heller ikke påregne, at nogen vil kunne svare, hvis man spørger vores naboer.