Støt KFUM-spejderne på Frederiksberg, hver gang du tanker

Loggy

Nyheder

Home > Loggy

Loggy

Geocach for alle

Dette mærke er for dig, der elsker skattejagt i naturen. En skattejagt som aldrig bliver færdigt, da den ikke kun er i Danmark, men i hele verden. En spænding og hygge der aldrig holder op. En dejlig aktivitet for hele familien.

For at opnå dette mærke, skal du gennemføre det der svarer til din enhed. 

  • Sæt dig godt ind i hvad geocaching er og at det sagtens kan bruges en mobiltelefon til det. Se https://www.geocaching.com/play for at komme igang med denne spændende verden.
  • Find og log traditionelle geocach. Dokumentationen er en samlet liste med alle de fundne “GC” nummer dit brugernavn. Gerne med et par billeder fra turene. Det lægges op på gruppens facebook side.

Familiespejder 20 stk, 

Bæver 30 stk

Ulve 40 stk

Junior, spejder og senior 50 stk

Ledere og andre voksne 60 stk

  • Løs og log minimum 3 mysteries og/eller multi geocach. Dokumentationen er en samlet liste med alle de fundne “GC” nummer dit brugernavn. Gerne med et par billeder fra turene. Det lægges op på gruppens facebook .
  • Fremstil og gem en geocach selv. Husk den skal registreres, så andre kan finde den. Offentliggør “GC” nummeret, på gruppens facebook side, når den er klar til at blive fundet. https://geowiki.wegge.dk/wiki/Vejledning_til_at_gemme_en_cache

God fornøjelse